vrijdag, augustus 17, 2007

Ziekenhuisdieet

J. en ik zijn begonnen met lijnen. Het was nodig voor beiden. Na tijdenlang gefrustreerd in de spiegel kijken waren we het er beiden over eens - het moest eens écht gebeuren.

We hebben gekozen voor het Ziekenhuisdieet. Je volg je vijf dagen het dieet en in het weekend mag je normaal eten.

Het ziekenhuisdieet bevalt ons beiden prima. Het andere voordeel is dat we de hele week niet hoeven te koken en dat is een mooie meevaller. Het is namelijk voor ons beiden geen hobby.

We zitten nu op de vijfde dag en we zijn al zeker beiden 3 kg afgevallen en dat geeft een goed gevoel. De zwembandjes zijn minder opgeblazen en de buikjes verdwijnen. Op naar de volgende week.

4 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Het ziekenhuisdieet lijkt verantwoord, omdatin de naam het woordje ziekenhuis zit, echter dat is het niet. Geeneen ziekenhuis schrijft dit dieet voor.

20 augustus, 2007 15:38  
Blogger Freckles said...

Ik weet het, het heeft niets met het ziekenhuis te maken. Het wordt ook wel het 5-dgen dieet genoemd. Maar je valt wel lekker af en je moet het niet langer doen dan 3 weken. Verantwoord is gewoon normaal eten uit de schijf van 5 en dat met mate. Maar ja, dat gaat niet zo snel.

20 augustus, 2007 16:19  
Blogger T. said...

Dat klinkt goed dat jullie in zon'n korte tijd al drie kilo zijn afgevallen! Maar wat houdt het dieet precies in? Succes in elk geval, maar jullie zijn op de goede weg zo te horen.

21 augustus, 2007 19:11  
Anonymous Anoniem said...

En hoe is het nu met afvallen? Ik ben benieuwd of je de kilo's er ook vanaf weet te houden, nadat je met het dieet bent gestopt.

29 augustus, 2007 16:36  

Een reactie posten

<< Home